Kasslergratäng

Kasslergratäng

Gör så här

1. Varva kassler, potatis, lök, kryddor och riven ost i smorda bleck. Krydda med salt och peppar.
2. Tillsätt mjölk och grädde. Grädda i konvektionsugn 175º ca 50 min, eller tills potatisen är mjuk.
3. Fräs kål och paprika i smör någon minut.
4. Servera gratängen med varm sallad.

Serveringsportion ca: Kasslergratäng 250 g, sallad 50 g
Källa: Lunch guiden våren -97

  • Fett
    15,84 g
  • Kolhydrater
    37,13 g
  • Protein
    18,57 g
  • Energi (kJ)
    1584,22 kJ
  • Energi (kcal)
    381,44 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen