Karamellpannacotta med äppelkompott

Karamellpannacotta med äppelkompott

Gör så här

1. Lägg gelatinblad i blöt.
2. Smält socker i kastrull tills det blir gyllenbrunt.
3. Slå på grädde och tillsättvaniljstänger och gelatinet.
4. Låt koka upp, sila och häll iportionsskålar. Kyl.
5. Stek äpplen gyllenbruna i smöret. Tillsätt russin och honung. Låt svalna.
6. Servera en matsked av kompottenpå varje pannacotta.

Serveringsportion ca: Pannacotta 120 g, kompott 40 g
Källa: Arla Köket nr 2:2007 Senior

  • Fett
    44,05 g
  • Kolhydrater
    27,45 g
  • Protein
    2,74 g
  • Energi (kJ)
    2140,72 kJ
  • Energi (kcal)
    521,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen