Karamelliserad stilton med hyvlat päron på kavring

Karamelliserad stilton med hyvlat päron på kavring

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till brödet i en deg-blandare. Fyll små, smorda limpformar i silikon. Baka av i ugn på 175° ca 15 min, låt svalna i formarna.

2. Skär osten i skivor. Skiva päronet tunt på mandolin. Dela fem bröd på längden till två skivor. Lägg på en skiva päron, en skiva ost och täck med rörsocker. Bränn av sockret med en brännare.

Källa: Falbyggdens ostbar 2016

  • Fett
    11,85 g
  • Kolhydrater
    54,07 g
  • Protein
    9,63 g
  • Energi (kJ)
    1535,99 kJ
  • Energi (kcal)
    366,99 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen