Kaprissås

Kaprissås

Gör så här

1. Skala och ansa purjolök, strimla den tunt.
2. Hacka kapris grovt och hacka gräslök fint.
3. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: 65 g
Källa: Arla Köket Vego 2008

  • Fett
    11,55 g
  • Kolhydrater
    2,08 g
  • Protein
    1,59 g
  • Energi (kJ)
    491,24 kJ
  • Energi (kcal)
    119,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen