Kaneldoftande quorn

Kaneldoftande quorn

Gör så här

1. Blanda marinaden och låt quornen marinera i några timmar, gärna över natten.
2. Blanda ihop ingredienserna till såsen och låt koka en stund.
3. Lägg i den marinerade quornen och sjud några minuter.
4. Tillsätt smöret mot slutet.
5. Servera med jasminris och gärna en bönsallad.

Serveringsportion ca: Quorn 220 g, ris 175 g
Källa: Arla Köket Vego 2008

  • Fett
    22,43 g
  • Kolhydrater
    62,54 g
  • Protein
    23,34 g
  • Energi (kJ)
    2336,4 kJ
  • Energi (kcal)
    559,63 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen