Kalv - Potatis - Svartkål - Brynt smör

Kalv - Potatis - Svartkål - Brynt smör

Gör så här

1. Rosta mjölet under omröring i en panna tills det har gyllene färg. Dubbelpanera schnitzlarna. Stek i smör och olja, salta.
2. Skär bort roten på svartkålen. Hetta upp olja i en panna, lägg ner kålbladen, tillsätt en klick smör och stek ålen krispig. Pressa över lite citron. Ta pannan från värmen och salta.
3. Vispa samman brynt och rumstemererat smör. Vänd ned sardeller, kapris och citronskal, smaka av med sardellolja.
4. Servera med pressad potatis och citron.

Källa: Arla Köket Modern Gastronomi 2014

  • Fett
    38,8 g
  • Kolhydrater
    2,46 g
  • Protein
    39,26 g
  • Energi (kJ)
    2151,28 kJ
  • Energi (kcal)
    519,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen