Kålrotssoppa

Kålrotssoppa

Gör så här

1.Koka kålrot och lök i buljong med lagerblad och pepparkorn, ca 20 min tills de är riktigt mjuka.

2.Sila av kålrot och lök. Koka upp spadet med grädden.

3.Mixa kålrots- och lökblandningen. Tillsätt crème fraiche och mixa slät. Blanda med spadet och koka ytterligare ca 10 min. Smaka av med salt.
Strö över persilja.


Serverinsportion: ca 3 dl
Källa: Arla Köket Mat & Myter 2011

  • Fett
    9,4 g
  • Kolhydrater
    10,68 g
  • Protein
    3,53 g
  • Energi (kJ)
    595,33 kJ
  • Energi (kcal)
    139,54 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen