Kalkonspett oriental med äppelnudlar

Kalkonspett oriental med äppelnudlar

Gör så här

1. Sautera lök i smör och låt svalna.
2. Blanda färs med ägg, crème fraiche, löken och kryddor. Smaka av och gör ett stekprov.
3. Forma färsen till korvar och trä på spett. Stek i smör tills de har fått fin gärg, tillaga klart i ugn, 150°. 
4. Hetta upp smör. Woka nudlar, äppel, lök och ingefära tillsammans med chili. Smaka av med sweet chili, soya, olivolja, vinäger, salt och peppar och vänd till sist i koriander och rucola.
5. Blanda samman ingredienserna till såsen och smaka av.

Serveringsportion ca: Spett 150 g, nudlar 245 g, sås 70 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

  • Fett
    44,25 g
  • Kolhydrater
    41,79 g
  • Protein
    35,27 g
  • Energi (kJ)
    2974,59 kJ
  • Energi (kcal)
    711,33 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen