Kalkonmoussaka

Kalkonmoussaka

Gör så här

1. Tillaga zucchini i ugn, 50º ca 10 min.
2. Skiva kalkonbröstet på skärmaskin så tunt som möjligt.
3. Fräs aubergine och lök i smör. Tillsätt de övriga ingredienserna till såsen och sjud ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Varva i smorda bleck potatis, kalkonkött och sås. Avsluta med ost så att det täcker.
5.Tillaga i ugn, 150º ca 40 min.

Serveringsportion ca: Kalkonmoussaka 400 g
Källa: Lunchguiden nr4

  • Fett
    12,25 g
  • Kolhydrater
    22,01 g
  • Protein
    27,86 g
  • Energi (kJ)
    1334 kJ
  • Energi (kcal)
    319,35 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen