Kalkon- och potatislåda med grönsaker

Kalkon- och potatislåda med grönsaker

Gör så här

1. Fördela kalkon och paprika i smorda bleck.
2. Blanda crème fraiche, grädde, lök och peppar. Smaka av med salt.
3. Häll över blandningen.
4. Strö över ost. Tillaga i ugn, 175° ca 20 min.

Serveringsportion: Kalkon- och potatislåda ca 300 g
Källa: Arlaköket Skola nr 2 1999/Skolmat till 100

  • Fett
    15,38 g
  • Kolhydrater
    30,4 g
  • Protein
    18,62 g
  • Energi (kJ)
    1432,52 kJ
  • Energi (kcal)
    344,09 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen