Kakaopudding från Java

Kakaopudding från Java

Gör så här

1. Koka polenta i vatten, grädde och kakao. Låt svalna något. Tillsätt farinsocker och strösocker.Fördela i formar eller bleck och kyl.
2. Blanda frukt med vaniljsås.

Serveringsportion ca: Kakaopudding 70 g, frukt i vaniljsås 70 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

  • Fett
    7,08 g
  • Kolhydrater
    17,95 g
  • Protein
    2,44 g
  • Energi (kJ)
    611,84 kJ
  • Energi (kcal)
    147,65 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen