Kabanoss med fänkålslaw och rostad mandelpotatis

Kabanoss med fänkålslaw och rostad mandelpotatis

Gör så här

1. Skiva fänkål, morot och rödlök tunt. Blanda med crème fraiche, pepparrot, limesaft, vitlök och spiskummin. Smaka av med salt och peppar.
2. Dela potatisen på längden och lägg i bleck. Blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
3. Rosta i ugn på 175˚ ca 35 min tills potatisen fått fin färg och är mjuk.
4. Stek korven i smör. Fördela korvarna på tallrikarna, toppa med fänkålsslaw och lägg potatisen bredvid.

Serveringsportion ca: 475 g
Källa: Lunch

  • Fett
    55,07 g
  • Kolhydrater
    40,94 g
  • Protein
    33,95 g
  • Energi (kJ)
    3368,15 kJ
  • Energi (kcal)
    804,82 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen