Jordnötscheesecake med kolarippel

Jordnötscheesecake med kolarippel

Gör så här

1. Baka botten enligt grundreceptet.

2. Blanda fyllningen enligt grundreceptet och vänd ner jordnötssmöret i smeten.

3. Rör ihop smör, socker, grädde och salt i en  kastrull på medelvärme. Koka upp och sänk  värmen. Låt sjuda ca 6 min. Rör om då och då.  Tillsätt vaniljfrön och sjud ytterligare 1 min.  Häll upp i en ren glasburk och låt kallna i kylskåp.

4. Rippla kolasås på cheesecaken och strö över  krossade nötter. Avsluta med physalis.

  • Fett
    14,2 g
  • Kolhydrater
    33,72 g
  • Protein
    2,54 g
  • Energi (kJ)
    1145,03 kJ
  • Energi (kcal)
    273,45 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen