Jordgubbspannacotta med passion

Jordgubbspannacotta med passion

Gör så här

1. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten ca 10 min.
2. Koka upp grädde och socker i en kastrull.
3. Kram ur gelatinbladen och lägg i gräddblandningen. Rör om tills gelatinet smält. Låt svalna lite.
5. Blanda i jordgubbspurén, kvarg och vaniljsocker.
6. Fördela i små glas och ställ i kyl att stelna i 3 tim eller över natten.
7. Blanda jordgubbsskivor med inkråmet från passionsfrukterna.
8. Fördela på pannacottan vid servering.

Serveringsportion ca: 170 g
Källa: Lätt och läckert

  • Fett
    9,79 g
  • Kolhydrater
    13,64 g
  • Protein
    7,01 g
  • Energi (kJ)
    743,65 kJ
  • Energi (kcal)
    177,51 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen