Jordgubbsgelato med grönpeppar

Jordgubbsgelato med grönpeppar

Gör så här

1. Blanda den vita basen, jordgubbspuré, jordgubbspasta och mjölk i en stor bunke.

Mixa eller vispa slätt.

2. Tillsätt grönpeppar och mixa hastigt. Det kan bli beskt om det mixas för länge.

3. Frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

4. Ringla syltade bär och jordgubbssås över gelaton och garnera med färska jordgubbar.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    2,18 g
  • Kolhydrater
    42,2 g
  • Protein
    2,81 g
  • Energi (kJ)
    852,68 kJ
  • Energi (kcal)
    202,74 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen