Jordgubbsfromage

Jordgubbsfromage

Gör så här

1. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten.
2. Blanda ihop jordgubbspuré, florsocker, kvarg och vaniljsocker.
3. Krama vattnet ur gelatinet och smält på svag värme. Vispa ner gelatinet i kvargsmeten.
4. Vänd sist ner grädde och häll upp fromagen i formar eller i plastade bleck att stelna.
5. Blötlägg och smält även gelatin till gelé och blanda med jordgubbspuré. Fördela över fromagen när den stelnat lite.
6. Servera med bär.

Serveringsportion ca: 225 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

  • Fett
    34,76 g
  • Kolhydrater
    31,61 g
  • Protein
    6,38 g
  • Energi (kJ)
    1923,85 kJ
  • Energi (kcal)
    464,62 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen