Jordgubbsfromage med yoghurt Laktosfri

Jordgubbsfromage med yoghurt Laktosfri

Gör så här

1. Blötlägg gelatinbladen.
2. Vispa gulor och socker poröst. Vispa crème fraiche tills den blir hård.
3. Smält gelatinet. Blanda äggmassa, jordgubbspuré, matyoghurt och crème fraiche.
4. Rör ner gelatinet i lite av jordgubbsblandningen så att gelatinet blir jämt fördelat.
5. Blanda med resten av jordgubbsblandningen. Fördela i portionsformar. Garnera med jordgubbar, färska eller frysta.

Serveringsportion ca: Fromage 95 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

  • Fett
    10,57 g
  • Kolhydrater
    12,32 g
  • Protein
    2,88 g
  • Energi (kJ)
    651,32 kJ
  • Energi (kcal)
    155,29 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen