Japansk ugnsfalu

Japansk ugnsfalu

Gör så här

1. Blanda potatis, morot, lök och salt i smorda ugnsformar eller bleck. Häll över mjölk, grädde och maizena. Strö över osten. Grädda i ugn, 175° ca 25-30 min.
2. Skär korven i skivor eller halvera falukorven på längden. Blanda honung, soja och ingefära. Lägg falukorven på den knappt färdigstekta potatiskakan. Pensla med rikligt med sås. Grädda färdigt i ugnen ytterligare 10-15 min. Pensla ev korven ytterligare en gång när den tas ut ur ugnen.


Serveringsportion: ca 350 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

  • Fett
    26,12 g
  • Kolhydrater
    36,11 g
  • Protein
    19,06 g
  • Energi (kJ)
    1935,54 kJ
  • Energi (kcal)
    464,43 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen