Jamaica kyckling

Jamaica kyckling

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna till marinaden. Marinera kycklingen över natten.
2. Koka upp buljong.
3. Tillsätt kycklingköttet med marinaden i såsen, sjud ca 10 minuter.
4. Red av med vetemjöl, sjud i ca 5 minuter och tillsätt grädde, sjud ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera med t ex ett grönsaksris.

Serveringsportion ca: 230 g
Källa: VIP-Boken 2

  • Fett
    14,94 g
  • Kolhydrater
    5,51 g
  • Protein
    39,02 g
  • Energi (kJ)
    1301,22 kJ
  • Energi (kcal)
    312,84 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen