Italiensk kycklingsoppa

Italiensk kycklingsoppa

Gör så här

1.Fräs kyckling och fläsk i smör. Rör ner lök och rotfrukter. Häll på buljongen och låt det koka upp. Lägg i linserna och låt soppan koka ca 10 min.

2.Vispa ut mjölet i grädden, rör ner basilika och persilja. Tillsätt i soppan och låt koka ca 3 min. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion: ca 3 dl
Källa:Arla Köket Mat & Myter 2011

  • Fett
    13,77 g
  • Kolhydrater
    18,97 g
  • Protein
    23,74 g
  • Energi (kJ)
    1275,66 kJ
  • Energi (kcal)
    302,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen