Italiensk fisk med två delikata såser

Italiensk fisk med två delikata såser

Gör så här

1.Lägg fisken på smorda bleck.
2.Blanda alla ingredienser till salladskryddan. Strö över hälften av salladskryddan på fisken.
3.Fördela tomaterna på fisken. Strö över resten av salladskryddan. Ringla över olivolja.
4.Stek fisken i ugn, 200° ca 20 min eller tills fisken är klar.
5.Dela potatisen i halvor och lägg på bleck. Ringla över olja. Salta och peppra. Baka i ugn, 225° ca 30 min.
6.Mixa basilika med olja och lite gräddfil till en sås. Blanda resten av gräddfilen. Smaka av med salt.
7.Blanda ingredienserna till tomatsåsen.

Servera fisken med potatisen och såserna. Garnera gärna med basilika.

Serveringsportion: ca 350 g
Källa:Arla Köket Årets Guldkorecept 2011

  • Fett
    13,99 g
  • Kolhydrater
    34,6 g
  • Protein
    25,95 g
  • Energi (kJ)
    1587,5 kJ
  • Energi (kcal)
    380,05 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen