Inlagd aubergine med morot, fänkål och julkryddor

Inlagd aubergine med morot, fänkål och julkryddor

Gör så här

Perfekt på sillbordet för gäster som vill äta mera grönt och gillar ättiksinlagd aubergine. Smörfriterad får auberginen en något rostad karaktär
och beskan försvinner. Den suger också snabbare upp den julkryddade lagen.

Källa: Johan Backeus.  Årets kock 2017

  • Fett
    0,17 g
  • Kolhydrater
    34,45 g
  • Protein
    1,25 g
  • Energi (kJ)
    629,02 kJ
  • Energi (kcal)
    150,28 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen