Ingefärsdoftande laxsoppa

Ingefärsdoftande laxsoppa

Gör så här

1. Fräs rotsaker, lök och fänkål i smör.
2. Späd med buljong och låt koka en stund.
3. Tillsätt grädde och crème fraiche. Låt koka tills rotsaker, lök och fänkål är mjuka.
4. Mixa ingefäran till en slät smet.
5. Tillsätt laxen i soppan och smaka av med muskot, salt, sambal oelek och mixad ingefära.
6. Toppa soppan med dill.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    15,6 g
  • Kolhydrater
    5,76 g
  • Protein
    9,11 g
  • Energi (kJ)
    838,44 kJ
  • Energi (kcal)
    200,43 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen