Ingefärsdoftande gryta med skinka och äpple

Ingefärsdoftande gryta med skinka och äpple

Gör så här

1. Bryn curry, ingefära och vitlök i smör, tillsätt vitkål och lök, låt fräsa tills vitkålen blivit mjuk.
2. Tillsätt buljong och äpple. Låt koka upp, sjud en stund.
3. Tillsätt skinka och crème fraiche, låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Red ev med maizena utrörd i lite vatten.
4. Servera med nykokt jasminris.

Serveringsportion ca: Gryta 180 g, ris 150 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2004

  • Fett
    11,17 g
  • Kolhydrater
    57,76 g
  • Protein
    18,48 g
  • Energi (kJ)
    1725,81 kJ
  • Energi (kcal)
    412,95 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen