Ingefärsbuljong med kyckling och chilitoast

Ingefärsbuljong med kyckling och chilitoast

Gör så här

1. Koka upp buljong, chili och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
2. Sautera kyckling, majs, champinjoner och lök i smör i en panna. Tillsätt buljongen, sjud i ca 5 min.
3. Tillsätt övriga grönsaker, koka upp. Salta och peppra. Tillsätt dill och vin.
4. Bred cottage cheese på brödskivor. Toppa med lite lök och riven ost. Gratinera i ugn.

Serveringsportion ca:
buljong 430 g, toast 55 g.

  • Fett
    21,83 g
  • Kolhydrater
    27,11 g
  • Protein
    33,22 g
  • Energi (kJ)
    1900,58 kJ
  • Energi (kcal)
    454,8 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen