Indiskkryddad köttfärsgryta

Indiskkryddad köttfärsgryta

Gör så här

1.Bryn i färs och lök i smör. Tillsätt kryddor, tomatpuré och vatten. Låt koka ca 10 min.

2.Blanda ner crème fraiche, låt det bli varmt och smaka av med salt.

Servera med kokt ris, paprika, ananas och russin.
Serveringsportion: ca 350 gram

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010

  • Fett
    23,58 g
  • Kolhydrater
    58,77 g
  • Protein
    28,69 g
  • Energi (kJ)
    2372,86 kJ
  • Energi (kcal)
    567,42 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen