Indisk tomatgryta med blomkål

Indisk tomatgryta med blomkål

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök och ingefära i smör i en kastrull. Häll på tomatpuré och tomatkross. Låt koka en stund.
2. Mixa tomatröran och häll tillbaka i kastrullen.
3. Lägg i potatis och låt koka klart i kastrullen.
4. Tillsätt blomkålsbuketter de sista minuterna. Låt koka med utan att de tappar spänsten. Salta och peppra.
5. Blanda limesaft och skal med chili. Rör ner kokosen och smaka av med salt.
6. Koka ris enligt anvisning och servera till.

Serveringsport ca: Gryta 340 g, ris 70 g, yoghurt 40 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2004

  • Fett
    4,74 g
  • Kolhydrater
    80,58 g
  • Protein
    13,67 g
  • Energi (kJ)
    1854,96 kJ
  • Energi (kcal)
    441,18 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen