Indisk pumpasoppa med kycklingspett

Indisk pumpasoppa med kycklingspett

Gör så här

1. Koka upp buljong, pumpa, potatis, lök, ingefära, citrongräs och grädde.
2. Låt sjuda tills grönsakerna känns mjuka.
3. Tillsätt apelsinjuice och curry.
4. Smaksätt med salt, peppar och ev mer curry. Toppa med färsk koriander.
5. Marinera kycklinglårfilén i sesamolja och sesamfrö. Salta och peppra.
6. Trä på spett. Tillaga klar i ugn, 150° i ca 20 min.

Serveringsportion ca: 260 g
soppa: 200 g, spett 100 g.

  • Fett
    7,2 g
  • Kolhydrater
    6,64 g
  • Protein
    21,21 g
  • Energi (kJ)
    747,98 kJ
  • Energi (kcal)
    179,26 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen