Indisk kikärtsgryta

Indisk kikärtsgryta

Gör så här

1.Fräs lök, vitlök, paprika, ingefära och kummin i smör.
2.Rör ner kikärtor, buljong, krossade tomater, koriander, sambal oelek och citronsaft. Koka upp och låt koka ca 2 min. Smaka av med salt. 
Servera med en klick matyoghurt.

Serveringsportion ca 480 g (430 g gryta, 50 g matyoghurt)

Källa: Lunchrest Q1 2010/Skolmat till 100

  • Fett
    7,79 g
  • Kolhydrater
    53,21 g
  • Protein
    19,26 g
  • Energi (kJ)
    1606,93 kJ
  • Energi (kcal)
    383,34 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen