Honungsglacerad kycklingwrap

Honungsglacerad kycklingwrap

Gör så här

1. Tina kycklingen. Blanda lök och soja och marinera kycklingen ca 30 min i rumstemperatur. Häll av överskott av soja. Värm kycklingen och blanda ner crème fraiche.
2. Koka riset.
3. Värm ev tortillabröd. Bred honung och senap över tortillabröd. Fördela kycklingröra, ris och sallad på bröden. Vik eller rulla ihop till wraps.

Serveringsportion: 1 wrap ca 225 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

  • Fett
    8,22 g
  • Kolhydrater
    58,66 g
  • Protein
    26,96 g
  • Energi (kJ)
    1785,21 kJ
  • Energi (kcal)
    426,26 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen