Högrevsgryta med sambalsting och bra syra

Högrevsgryta med sambalsting och bra syra

Gör så här

1.  Bryn lök och paprika i hälften av smöret,  lägg åt sidan. Bryn köttet i resten av smöret, salta.

2.  Lägg det brynta köttet och hälften av löken och paprikan i en gryta. Tillsätt buljong och sambal,  koka upp. Låt sjuda ca 2 tim tills köttet är mört.

3.  Tillsätt den syrade grädden och resten av löken och paprikan. Smaka av med salt.

  • Fett
    33,17 g
  • Kolhydrater
    6,76 g
  • Protein
    31,48 g
  • Energi (kJ)
    1886,42 kJ
  • Energi (kcal)
    453,39 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen