Högrev BBQ

Högrev BBQ

Gör så här

  1. Kallrök köttet ca 1 tim. Mortla ingredienserna till rubben. Gnid in köttet med rubben och grilla eller sota köttet direkt på hällen, låt svalna.

  2. Skiva rödlök och vitlök, sautera i olja. Tillsätt timjan, lagerblad och vin och låt reducera till hälften. Ta från värmen och smaka av med bbq-sås och sambal oelek.

  3. Lägg köttet i en vakuumpåse med glazen och förslut. Baka i cirkulator eller i ugn på 75° över natten eller ca 8 tim.
  4. Ta köttet ur påsen, tranchera och häll lite av glazen på skivorna. Salta vid servering.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

  • Fett
    12,12 g
  • Kolhydrater
    7,85 g
  • Protein
    30,06 g
  • Energi (kJ)
    1237,64 kJ
  • Energi (kcal)
    296,21 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen