De är gyllengula som bärnsten och smakar som kondenserat solsken. Hela sommaren suger hjortronen åt sig av det flödande solljuset och mognar lagom till syltsäsongen. Här får de rårörda bären sällskap av en hjortronmousse som tillbehör till en innovativ efterrättsomelett.
Print

Hjortronomelett med rårörda hjortron Arla pro

De är gyllengula som bärnsten och smakar som kondenserat solsken. Hela sommaren suger hjortronen åt sig av det flödande solljuset och mognar lagom till syltsäsongen. Här får de rårörda bären sällskap av en hjortronmousse som tillbehör till en innovativ efterrättsomelett.

Hjortronomelett med rårörda hjortron De är gyllengula som bärnsten och smakar som kondenserat solsken. Hela sommaren suger hjortronen åt sig av det flödande solljuset och mognar lagom till syltsäsongen. Här får de rårörda bären sällskap av en hjortronmousse som tillbehör till en innovativ efterrättsomelett.
De är gyllengula som bärnsten och smakar som kondenserat solsken. Hela sommaren suger hjortronen åt sig av det flödande solljuset och mognar lagom till syltsäsongen. Här får de rårörda bären sällskap av en hjortronmousse som tillbehör till en innovativ efterrättsomelett.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen