Het paprikaragu med salt potatis och smulad ost

Het paprikaragu med salt potatis och smulad ost

Gör så här

1. Skär ner paprika, tomat, silverlök och vitlök i små bitar.

2. Smält smöret i en kastrull och fräs grönsaker och lök. Tillsätt chilifrukterna, oregano och kumminfrön och slå på lite vatten. Låt puttra ca 2 tim med lock. Späd ev med mer vatten under koktiden. Smaka av med salt.

3. Smält smöret och slå det över potatisen. Häll på saltet och blanda runt potatisen. Baka i ugn på 180° ca 40 min. Låt svalna och borsta bort saltet.

4. Smula osten över ragun och servera med potatisen. Toppa med koriander.

Källa:  Arla Köket Mexico Modern, Thomas Sjögren Årets Kock 2015

  • Fett
    27,3 g
  • Kolhydrater
    7,41 g
  • Protein
    10,5 g
  • Energi (kJ)
    1345 kJ
  • Energi (kcal)
    322,47 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen