Het kött och bönsoppa

Het kött och bönsoppa

Gör så här

1. Bryn kött med curry i smör.
2. Tillsätt tomatpuré och varm buljong. Koka ca 20 min eller tills köttet känns mört.
3. Tillsätt grönsakerna och red av med vetemjöl utrört i vatten. Låt koka ca 5 min, lägg i bönorna.
4. Rör ned matyoghurt och hetta upp men låt den ej koka mer.

Serveringsportion: Soppa ca 4 dl, rågbulle ca 60 g
Källa: Dagens Lätt

  • Fett
    16,42 g
  • Kolhydrater
    66,51 g
  • Protein
    39,69 g
  • Energi (kJ)
    2457,22 kJ
  • Energi (kcal)
    583,59 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen