Het chilichoklad

Het chilichoklad

Gör så här

1. Koka upp mjölk och grädde med kryddor och socker, låt sjuda i ca 5 minuter. Låt vila i ca 10 minuter och låt koka upp igen.
2. Lägg chokladen i en bunke och sila den kokande mjölken över, rör tills chokladen löser sig. Förvara svalt.
3. Vid beställning: bottna en kopp eller ett glas med den kryddade chokladen, skumma mjölk och fyll upp glaset med varm skummad mjölk.
4. Servera med en sked och extra socker vid sidan om.

Tips: Koka först en kryddgrund med kanel och kardemumma. Fyll varje glas à la minute med blandningen och toppa med skummad mjölk.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Deli nr 9, 2005

  • Fett
    20,93 g
  • Kolhydrater
    51,7 g
  • Protein
    6,04 g
  • Energi (kJ)
    1759,36 kJ
  • Energi (kcal)
    421,35 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen