Helstekt karré med ost- och potatiskompott

Helstekt karré med ost- och potatiskompott

Gör så här

1. Bryn karrén runt om. Salta och peppra.
2. Stek köttet i ugn, 120° till en innertemperatur av ca 75°. Låt vila ca 20 minuter. Skiva.
3. Koka upp potatisen i mjölken. Tillsätt sås och smör. Värm. Smaka av med salt och peppar.
4. Tillsätt gräslök strax före servering.

Serveringsportion ca: Fläskkarré 110 g, ost- och potatiskompott 200 g
Källa: Var-dags-lyx

  • Fett
    21,83 g
  • Kolhydrater
    29,8 g
  • Protein
    28,72 g
  • Energi (kJ)
    1833,8 kJ
  • Energi (kcal)
    440,34 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen