Den smörbakade rotsellerin kan med fördel lagas dagen innan. Skär upp i skivor och halstra vid servering. Det är gott att strö på lite vällagrad Svecia över den rostade potatisen mot slutet av tillagningen. Det vispade färskostsmöret med vitlök och timjan får en extra fin smak av rosépeppar.
Print

Helbakad rotselleri med rostad potatis och vispat färskostsmör Arla pro

Den smörbakade rotsellerin kan med fördel lagas dagen innan. Skär upp i skivor och halstra vid servering. Det är gott att strö på lite vällagrad Svecia över den rostade potatisen mot slutet av tillagningen. Det vispade färskostsmöret med vitlök och timjan får en extra fin smak av rosépeppar.

Helbakad rotselleri med rostad potatis och vispat färskostsmör Den smörbakade rotsellerin kan med fördel lagas dagen innan. Skär upp i skivor och halstra vid servering. Det är gott att strö på lite vällagrad Svecia över den rostade potatisen mot slutet av tillagningen. Det vispade färskostsmöret med vitlök och timjan får en extra fin smak av rosépeppar.
Den smörbakade rotsellerin kan med fördel lagas dagen innan. Skär upp i skivor och halstra vid servering. Det är gott att strö på lite vällagrad Svecia över den rostade potatisen mot slutet av tillagningen. Det vispade färskostsmöret med vitlök och timjan får en extra fin smak av rosépeppar.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen