Havsburgare

Havsburgare

Gör så här

1. Blanda matyoghurt och gurktärningar, smaka av med salt och peppar. Låt mogna i kyl.
2. Blanda alla ingredienser till fiskburgaren. Forma till hamburgare och bryn i smör. Baka klar i ugn vid 150° ca 10 min.
3. Marinera rödlök och potatis i citronsaft ca 15 min, smaksätt med persilja och salt.
4. Rosta brödet på grill i ugn.
5. Varva bröd, tomat och gurkyoghurt. Garnera med örter.

Serveringsportion ca: Havsburgare 170 g, rödlök och potatis 140, sås 40 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

  • Fett
    7,88 g
  • Kolhydrater
    33,21 g
  • Protein
    30,68 g
  • Energi (kJ)
    1396,07 kJ
  • Energi (kcal)
    335,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen