En modern husman med len och fyllig blomkålskräm som får syra av yoghurt. Wallenbergarna blir alltid saftiga om de görs på färs av färsk torsk och lax som i det här grundreceptet. Du kan också ha i räkor.
Print

Havets wallenbergare med blomkålskräm, gröna ärtor och brynt smör Arla pro

En modern husman med len och fyllig blomkålskräm som får syra av yoghurt. Wallenbergarna blir alltid saftiga om de görs på färs av färsk torsk och lax som i det här grundreceptet. Du kan också ha i räkor.

Havets wallenbergare med blomkålskräm, gröna ärtor och brynt smör En modern husman med len och fyllig blomkålskräm som får syra av yoghurt. Wallenbergarna blir alltid saftiga om de görs på färs av färsk torsk och lax som i det här grundreceptet. Du kan också ha i räkor.
En modern husman med len och fyllig blomkålskräm som får syra av yoghurt. Wallenbergarna blir alltid saftiga om de görs på färs av färsk torsk och lax som i det här grundreceptet. Du kan också ha i räkor.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen