Havets frukter i gräddig dillbuljong

Havets frukter i gräddig dillbuljong

Gör så här

1. Koka alla ingredienserna, till och med grädde, till buljongen ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.
2. Koka laxen i ånga i ugnen ca 7 min. Blanda crème fraiche med ost.
3. Fördela röran över brödskivorna och gratinera i ugnen vid 200°C ca 10 min.
4. Lägg lax och skaldjur i djup tallrik. Häll över den heta buljongen så att fisken och skaldjuren blir varma. Garnera med dill.
5. Servera med toast.

Serveringsportion ca: Buljong 2 dl ,fisk & skaldjur 130 g, toast 1 st 80 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

  • Fett
    35,6 g
  • Kolhydrater
    18,45 g
  • Protein
    36,26 g
  • Energi (kJ)
    2272,52 kJ
  • Energi (kcal)
    546,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen