Hamburgare med knapriga grönsaker

Hamburgare med knapriga grönsaker

Gör så här

1. Blanda samman färskost, ost, tomatpuré och hackade soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar. Späd eventuellt med lite vatten eller mjölk om såsen är för tjock. Ställ kallt.
2. Krydda färsen med salt och peppar. Platta ut till stora hamburgare.
3. Fräs grönsakerna knapriga i smör. Salta och peppra.
4. Stek hamburgarna i smör. Lägg grönsakerna på bröden, sedan hamburgarna och sist en klick sås.

Serveringsportion: hamburgare ca 80 g, grönsaker ca 110 g, bröd ca 50 g, sås ca 2 msk
Källa: ArlaKöket Junior nr 2 1999

  • Fett
    27,03 g
  • Kolhydrater
    35,2 g
  • Protein
    28,97 g
  • Energi (kJ)
    2095,36 kJ
  • Energi (kcal)
    502,43 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen