Hallonsoppa med apelsinris

Hallonsoppa med apelsinris

Gör så här

1. Koka hallon, saft, vatten och socker ca 5 min.
2. Red av med majsstärkelse om det behövs.
3. Koka grötriset. Låt svalna. Blanda alla ingredienserna till apelsinriset.
4. Servera en klick i soppan.

Serveringsportion ca: Soppa 2,5 dl, apelsinris 80 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 2001

  • Fett
    8,54 g
  • Kolhydrater
    46,97 g
  • Protein
    3,39 g
  • Energi (kJ)
    1197,69 kJ
  • Energi (kcal)
    289,1 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen