Gummans currymatjes från Skåne

Gummans currymatjes från Skåne

Gör så här

1. Sila av spadet från sillen och skär den i bitar.
2. Blanda ihop majonnäs, gräddfil, curry och akvavit, vänd ner matjesillen.
3. Vänd ner äpple, gräslök och dill och låt stå minst 1 tim i kyl innan servering. Smaka av efter en tim så att currysmaken är "finfin".
4. Lägg upp i glasburkar, toppa med finskuren gräsklj och plockad dill.

Källa: Jul 2014 webbrecept

  • Fett
    18,92 g
  • Kolhydrater
    9,43 g
  • Protein
    8,13 g
  • Energi (kJ)
    1029,94 kJ
  • Energi (kcal)
    246,2 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen