Gulaschsoppa med rökt paprika

Gulaschsoppa med rökt paprika

Gör så här

1.Lägg kött och skivad lök i var sin skål. Blanda de torra kryddorna och fördela lika på kött och lök. Riv vitlöken och blanda med citronskal, gnid in i kött och lök och pressa över citronsaften.
2.Ringla oljan i en tjockbottnad kastrull, lägg löken i botten och köttet ovanpå. Slå på vatten och lägg på ett tättslutande lock. Koka sakta upp och låt puttra ca 3 tim, eller tillaga i ugn, 80° över natten, ca 10 tim.
3.Smaka av soppan och toppa med en klick matyoghurt. Servera med ett gott bröd.

Källa: Arla Köket Lunch på Hjerta 2014

  • Fett
    21,1 g
  • Kolhydrater
    1,2 g
  • Protein
    42,19 g
  • Energi (kJ)
    1522,44 kJ
  • Energi (kcal)
    362,48 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen