Gulasch med vitkål och gräddfilsklick

Gulasch med vitkål och gräddfilsklick

Gör så här

1. Bryn kött och lök i smör.
2. Tillsätt vatten, tomatpuré, krossade tomater, hälften av vitlöken, paprikapulver, fond, kummin och vitkål.
3. Koka tills köttet känns mört.
4. Lägg i paprikan, citronskal och resten av vitlöken. Smaka av med salt.
5. Koka potatisen.
Servera gulaschen med en klick gräddfil och kokt potatis.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    15,21 g
  • Kolhydrater
    39,14 g
  • Protein
    22,14 g
  • Energi (kJ)
    1644,59 kJ
  • Energi (kcal)
    394,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen