Gryta med svamp- och tomatnudlar

Gryta med svamp- och tomatnudlar

Gör så här

1. Låt nudlarna ligga i kallt vatten.
2. Fräs svamp, vitlök och purjolök med paprikapulver i smör i en gryta.
3. Lägg i tomaterna. Tillsätt matlagningsgrädde, tomatpuré och buljong. Smaka av med ostronsås och ev salt. Låt koka ihop några minuter.
4. Häll vattnet från nudlarna och koka enligt anvisning. Låt dem rinna av.
5. Blanda ner nudlarna i svampgrytan.
Servera med t ex stekt kyckling eller majskolvar.

Serveringsportion ca: Svamp- och tomatnudlar 250 g, stekt kyckling 90 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2000

  • Fett
    13,24 g
  • Kolhydrater
    34,49 g
  • Protein
    28,44 g
  • Energi (kJ)
    1576,52 kJ
  • Energi (kcal)
    379,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen