Gryta från Balkan

Gryta från Balkan

Gör så här

1. Stek kött, lök och vitlök i smör.
2. Tillsätt tomatsoppa, potatis och ajvar relish.
3. Koka upp och smaka av med salt och peppar.
Servera med matyoghurt och pfefferoni.

Serveringsportion ca: 360 g
Källa: Kelda tomatsoppa Q4 2009

  • Fett
    20,08 g
  • Kolhydrater
    35,43 g
  • Protein
    25,64 g
  • Energi (kJ)
    1794,74 kJ
  • Energi (kcal)
    426,14 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen