Gryta från Balkan

Gryta från Balkan

Gör så här

1. Stek kött, lök och vitlök i smör.
2. Tillsätt tomatsoppa, potatis och ajvar relish.
3. Koka upp och smaka av med salt och peppar.
Servera med matyoghurt och pfefferoni.

Serveringsportion ca: 360 g
Källa: Kelda tomatsoppa Q4 2009

  • Fett
    20,08 g
  • Kolhydrater
    35,42 g
  • Protein
    25,64 g
  • Energi (kJ)
    1794,82 kJ
  • Energi (kcal)
    426,17 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen