Grov smörgås med knaperstekt bacon och ädelost

Grov smörgås med knaperstekt bacon och ädelost

Gör så här

1. Dela bröden och bred på bregott
2. Fördela valnötter, bacon, tomater, ädelost och ruccola på varje bröd.


Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Ekorecept Kocklandslaget

  • Fett
    26,57 g
  • Kolhydrater
    15,66 g
  • Protein
    12,27 g
  • Energi (kJ)
    1472 kJ
  • Energi (kcal)
    351,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen