Grönsaksstroganoff

Grönsaksstroganoff

Gör så här

1. Skär spetskål och fänkål i grova bitar. Dela champinjonerna på hälften.

2. Fräs spetskål, fänkål, champinjoner, lök och vitlök i smör tills kålen börjar mjukna. Tillsätt tomatpuré, dijonsenap och kryddor, fräs ytterligare någon minut.

3. Häll på syrad grädde och buljong, låt koka ihop några minuter. Vänd ner smörbönor och gröna ärter precis innan servering.

4. Servera gärna stroganoffen med ris.

Källa: Arla Guldko 2017

  • Fett
    23,88 g
  • Kolhydrater
    18,04 g
  • Protein
    7,83 g
  • Energi (kJ)
    1372,57 kJ
  • Energi (kcal)
    330,67 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen